Strandpromenaden med restauranger och affärer inne i centrum. Här kan man även bada i fina havsbad som byggts

Torrevieja

Torrevieja är en riktig stad, så allt du behöver står att finna! På sommaren kommer de spanska familjerna hit från sina hem i inlandet, och staden myllrar av alla nationaliteter. Hela kuststräckan består av 2 mil stränder, där La Matastranden är den i särklass vackraste, precis intill den fina pinjeparken. I Torrevieja och de närliggande orterna finns många utflyktsmål och gott om både shopping och restauranger. 
 

Bästa läget vid havet

Stranden La Mata är en av de längsta längs Costa Blanca. Mjuk fin sand och härliga vågor med en skön vattentemperatur som på sommaren är upp emot 30 grader och som kallast vid nyårsdoppet, då du får nöja dig med 18 grader. Vårt hus ligger 100 meter över havet med en härlig utsikt över strand och hav. Kila nerför backen och ta till vänster om du vill till den långa sandstranden, och till höger om du vill hoppa i direkt från klipporna!
 

Bästa läget för golfen

Ett mecka för golfare, oavsett årstid! Inom en radie på 5 mil ligger trettiotalet golfbanor. På sommaren kan golfen vara en svettig tillställning, men med bil på banan går det utmärkt. Resten av året är det alldeles perfekt och variationen och banornas kondition är utmärkt. Kika närmre på sidan om GOLFBANOR - där ger vi dig fler tips och länkar till banorna.
 

Hus för många!

Vårt hus är stort och har många sällskapsytor, både inne och ute. Så samla familjen, födelsedagsfirarna, golfgänget eller cykelentusiasterna och ha en semester där ni känner er som hemma! Restauranger finns det gott om, både på gång och köravstånd, men här är utbudet på skaldjur och annat färskt så stort att det är det enklaste att fixa en fantastisk middag på takterrassen i solnedgången! 
 

Nära till allt

MATAFFÄRER:          300 m till stora Mercadona. 150 m till dygnet runt shop. 3 km till Carrefour
STRANDEN:              150 m till La Matas strand
RESTAURANGER:     200 m
FLYGPLATS:              38 km till Alicante/Elche flygplats
BUSSHÅLLPLATS:    200 m. Du kan enkelt ta buss till centrala Torrevieja, La Mata eller Zenia.
GOLF:                        18 km till närmsta banan Villa Martin. De flesta andra ca 20-30 km.