Det finstilta som du behöver veta...

UTHYRNINGSCERTIFIKAT
I Spanien är det sedan några år tillbaka lag på att ha certifikat utfärdat för att få hyra ut - ett bra skydd för er som hyr.  Vi är självfallet registrerade uthyrare och vårt reg nr är VT-461717-A

HYRESKONTRAKT
Vi skriver alltid hyreskontrakt med dig så att du skall känna dig trygg med din bokning. Kontraktet får du tillsammans med fakturan på bokningsavgiften.

BOKNINGSAVGIFT 
En bokningsavgift på 3 000 SEK betalar du in senast 7 dgr efter det att vi bekräftat att din bokning är OK. Denna avräknas från slutbetalningen.

SLUTBETALNING
Denna skall vara oss tillhanda senast 30 dagar före ankomst. Bokningsavgiften avräknas härifrån.

DEPOSITION
Vi håller alltid en deposition om 5 000 SEK. Denna betalar du in tillsammans med slutbetalningen. Depositionen återbetalar vi senast fem dagar efter din avresa då vi kollat att allt är OK i huset.

SLUTSTÄDNING
Denna ingår i hyresbeloppet från 2019. Oavsett hur länge du stannar måste vårt städbolag gå in och fixa i ordning, tvätta alla sängkläder och handdukar och städa både inne och ute.  

FAKTURA & BETALNINGAR
Du får alla aviseringar via digital faktura. Du kan betala in via bankgiro, Swish eller utlandsbetalning.

EJ TILLÅTET I HUSEN
Att röka är inte tillåtet. Och även om vi gillar djur så låter vi inte heller dessa bo i husen.

AVBOKNING
Avbokar du din vistelse tidigare än 60 dagar före ankomst är din bokningsavgift förverkad. Avbokar du din vistelse senare än 60 dagar, men senast 30 dagar före ankomst, debiteras du 50% av totalpriset. Avbokar du senare än 30 dagar före ankomst återbetalas enbart erlagd deposition och städavgift. 

ÖVERLÅTELSE AV BOKNING
Du kan inte överlåta eller sälja vidare din bokning till annan part.

IN & UTCHECKNING
Utcheckning är kl 11.00 och incheckning kl 16.00. Då hinner vi städa, tvätta och fixa i ordning så att huset är tip top till nya gäster. Byte vid veckohyra sker alltid på lördagar.