Pura Vida strandbar
Vela Beach - goda pizzor
Barlovento - bäst för fisk

Längs strandpromenaden, bara nerför backen och till vänster, ligger flera bra restauranger och barer. 

På stranden hittar du barerna ESTEFI och LA PURAVIDA som båda har öppet till långt in på nätterna från påsk till oktober. Sedan försvinner de under vinterhalvåret. 

Första restaurangen på strandpromenaden är FUSION, och här är maten en bra mix av sushi, grillat och asiatiskt. I samma lokal huserar discoteket/gastropuben La Velice, där man dansar tills solen går upp på helgerna!

Nästa restaurang är VELA BEACH, och här får man faktiskt de godaste pizzorna. La Diavola (med extra tillägg av mycket färsk vitlök och kapris) är en höjdare! 

Om du sedan vandrar vidare längs stranden mot La Mata, en km ca, så kommer du till nya restaurangen ALMA. Här har de ibland speciella avsmakningsmenyer som är goda, men allt annat de serverar är av väldigt bra kvalitet. Lite trendigt, både i mat och inredningsväg.

Går du istället till höger nerför backen ligger en av Torreviejas bästa fiskrestauranger här, precis vid stranden. BARLOVENTO heter restaurangen och hela inredningen, både ut och invändigt påminner om ett sjörövarskepp. Prova deras saltinbakade fisk!

I pinjeparken ligger en annan restaurang med båttema - QUEEN MISSISIPPI. Den ligger längst upp i parken och ser faktiskt ut som om en hjulångare från amerikanska södern som strandat här. Deras trendiga utebar BUDDHA LOUNGE har goda drinkar och lite enklare smårätter. Trevlig promenad dit längs havet och genom pinjeparken.

Går du istället uppför backen och höger kommer du till en hel massa restauranger med allehanda menyer. Här finns egentligen allt för alla! Bara att välja vad du är sugen på! Indisk god mat får du på MY DREAM i denna restauranglänga. 

Vill du ta dig in till Torreviejas strandpromenad eller centrum finns här en uppsjö av restauranger. Längs strandpromenaden är EL MUELLE bra, och längst bort ligger LAS COLUMNAS, en bra fiskrestaurang.