Under 2018 har vi haft många väldigt trevliga gäster hos oss. Alla faktiskt, måste vi nog tillstå! Vi har huserat många jubilarer som firat sina 50 och 60 års dagar med nära och kära. Ett par har firat diamantbröllop och 60 år som gifta och ett annat par har just gift sig hos oss. Några har spelat golf varje dag och hittat nya favoritbanor. Oavsett vilket är det underbart med så många generationer, glädje, gemenskap och aktiviteter i det härliga klimatet som Spanien bjuder på.

Här är några axplock från gäster...


Maria och hela klanen Pettersson, Skara

21 personer i båda husen.  Maj 2018


" Vi  är alla så otroligt nöjda över vår vecka i Spanien! Standarden och läget på era hus är verkligen 10 av 10 och vi har absolut inget att klaga på. Det överträffar verkligen våra förväntningar, likaså vädret såhär långt! Vi är mer än nöjda! Tack även för Cavan och vinet. Det ska avnjutas ikväll! "

" Tipsen på bra restauranger som ni har skrivit om hade vi stor nytta av och jag tror vi provade dem alla ;-) Jättebra med pärmen i husen där all info fanns! Om det finns något som jag kan komma på som var lite negativt så var det att varmvattnet tog slut väldigt fort, och det hade ni ju skrivit om så det visste vi om, men vi lärde oss sedan att inte alla kunde duscha efter varandra, utan vi fick sprida ut det över dagen, då gick det smidigare och alla fick varmvatten att duscha i! "

Hansens, Helsingborg
Hus nr 12 i maj 2018


" Ett fantastiskt fint boende, speciellt om man vill samla vänner eller släkten. Svårt att hitta så här stora hus som både är bekväma, har stora umgängesytor och ligger nära till både hav, golf och mat. Golf spelade vi mycket på diverse olika banor runt om och att mjuka upp golfmusklerna i jacuzzin på eftermiddagen var underbart skönt. Lo Romero och Las Ramblas var de banor vi gillade bäst ".

Lars & Gunilla 
Diamantbröllopsfirare med barn och barnbarn i hus nr 12. Juni 2018.
12 personer

" Kära Camilla och Claes!
Nu har det gått nästan två veckor sedan vi kom hem från vår fantastiska vistelse i ert hus i Torrevieja. Vi är fortfarande fyllda av varma minnen, och när vi träffar våra barn och barnbarn, och det gör vi ofta, så bubblar samtalen om vad vi tillsammans upplevde i Spanien. Tack, alltså, än en gång för er gästfrihet och generositet. Vi kan inte tänka oss en vecka vid Medelhavet som kunde vara bättre än den vi fick! "

Många hälsningar och kramar!
Gunilla, Lars och alla de andra.

Mona & Co från Haslum, Norge

Två veckor i hus nr 12. Juli 2018
8 personer

" For et fantastisk hus!! Takterrassen var prikken over i'en og alt er på stell - "ordning og reda" og svært hjemmekoselig. Skuldrene senket seg og vi har nytt 14 solrike, varme og deilige dagar her ved La Mata-stranden og de nydelige og forfriskende klippene. Alt vi lurte på stod i "den store kloke boken" som fanns i huset - veldig nyttig! Tusen takk for oss! "

Ulrika med familj från Göteborg

Hus nr 14 i augusti 2018.
9 personer


" Hej Camilla!
Vi har haft det helt underbart - vi och alla 7 ungdomarna var supernöjda. Vår 17-årige son sa att det var så bra, han behövde knappt lämna huset - allt fanns på plats! Inget dåligt betyg från en trött tonåring som är svårimponerad! Skulle tro att vi kommer tillbaka när tillfälle ges, detta blir svårt att slå."

Ha det så bra!   
//Ulrika 

Linn & familj från Lund

Hus nr 14 i augusti 2018
9 personer


Nedanstående sms fick vi från Linn samma dag de checkade in i vårt hus.  Så roligt med våra positiva och spontana gäster!

" Hej Camilla! 
Vilket fantastiskt hus ni har! Underbart med de olika etagerna och poolen. Det var också särskilt välkomnande och personligt att komma hit! "
// Linn 

Micke & Sofia, Timrå
Gifte sig i hus nr 12 i augusti 2018
9 personer

Sms från Micke när de precis kommit:

" Hej! Framme nu. 
Magik - sååå oerhört fint!
// Micke "