Så här tycker några av våra gäster


Maria och hela klanen Pettersson, Skara

21 personer i båda husen.  Maj 2018


" Vi  är alla så otroligt nöjda över vår vecka i Spanien! Standarden och läget på era hus är verkligen 10 av 10 och vi har absolut inget att klaga på. Det överträffar verkligen våra förväntningar, likaså vädret såhär långt! Vi är mer än nöjda! Tack även för Cavan och vinet. Det ska avnjutas ikväll! "

" Tipsen på bra restauranger som ni har skrivit om hade vi stor nytta av och jag tror vi provade dem alla ;-) Jättebra med pärmen i husen där all info fanns! Om det finns något som jag kan komma på som var lite negativt så var det att varmvattnet tog slut väldigt fort, och det hade ni ju skrivit om så det visste vi om, men vi lärde oss sedan att inte alla kunde duscha efter varandra, utan vi fick sprida ut det över dagen, då gick det smidigare och alla fick varmvatten att duscha i! "

Hansens, Helsingborg
Hus 12 i maj 2018

"Ett fantastiskt fint boende, speciellt om man vill samla vänner eller släkten. Svårt att hitta så här stora hus som både är bekväma, har stora umgängesytor och ligger nära till både hav, golf och mat. Golf spelade vi mycket på diverse olika banor runt om och att mjuka upp golfmusklerna i jacuzzin på eftermiddagen var underbart skönt. Lo Romero och Las Ramblas var de banor vi gillade bäst"